Ιατρικές & Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Στο Ιατρείο & Κατ΄ Οίκον

Οι υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης παρέχονται είτε στο σύγχρονο ιατρείο μας είτε κατ'οίκον με καινοτόμα προσέγγιση σε ένα φιλικό περιβάλλον προς τον ασθενή.

Η AKROCARE ειδικεύεται στην νοσηλεία κατ’ οίκον. Οι νοσηλευτές μας είναι έτοιμοι να καταφθάσουν άμεσα στον χώρο σας για να σας παρέχουν την κατάλληλη φροντίδα.

Εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και νοσηλεία ατόμων που χρήζουν βοήθειας, (ασθενών, ηλικιωμένων, τραυματιών) στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους, ώστε να δρα ευεργετικά στην ψυχολογία τους και να βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάστασή τους.

Νοσηλευτικές υπηρεσίες

Στην AKROCARE παρέχουμε πλήρες εύρος νοσηλευτικών υπηρεσιών με ειδίκευση στις παθήσεις των κάτω άκρων. Στο σύγχρονό μας ιατρείο, στο Κερατσίνι Αττικής, η εξειδικευμένη μας ομάδα βρίσκεται έτοιμη να αναλάβει εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με σεβασμό, πολυετή εμπειρία και κυρίως με ασφάλεια.

Νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ΄ οίκον

Οι άριστα καταρτισμένοι και έμπειροι επαγγελματίες της ομάδας μας βρίσκονται δίπλα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό. 

Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες μας είναι απόφοιτοι ανωτέρων & ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πραγματοποιούν από μία απλή αλλαγή ορού έως πολύπλοκες και σύνθετες νοσηλείες βαρέως πασχόντων σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τη συνεργασία του θεράποντος ιατρού.

Οφέλη της νοσηλείας κατ΄ οίκον

Αγγειοχειρουργός

Συνεργαζόμαστε με τον έγκριτο Dr. Νικόλαο Ιατρού, MD, MSc. Είναι Αγγειοχειρουργός & Αγγειολόγος με πολυετή εμπειρία και επίσης είναι Συνεργάτης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Πραγματοποιεί πλήθος θεραπειών αγγειοχειρουργικών παθήσεων, με έμφαση στις σύγχρονες ενδοαυλικές μεθόδους και εφαρμογών laser.

Αγγειοχειρουργός Κατ΄Οίκον

Ο ιατρός είναι διαθέσιμος για επίσκεψη κατ΄οίκον, για γνωμάτευση, παρακολούθηση αλλά και διενέργεια υπερήχων και Triplex στα πλαίσια της ενδελεχούς πρώτης γνωμάτευσης.

Υπέρηχοι & Triplex

Διενεργούμε όλα τα υπερηχογραφήματα και τα triplex κάτω άκρων και αγγείων, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Έμπειρος ιατρός πραγματοποιεί τον υπέρηχο ή το triplex στο ιατρείο ή κατ’ οίκον και σας παραδίδει τα αποτελέσματα μαζί με την ιατρική γνωμάτευση.

Είδος & εύρος
προσφερόμενων υπηρεσιών

Παρέχεται εξατομικευμένη θεραπεία με τριπλή δυνατότητα επιλογής της προσφερόμενης υπηρεσίας στην AKROCARE, ή κατ οίκον ή σε κλινική ή άλλος κατάλληλος συνδυασμός αυτών.

Χρήση Πρωτοποριακών Μεθόδων Θεραπείας

Ιατρικές Υπηρεσίες

Μόνο στην AKROCARE θα βρείτε end to end υπηρεσίες για όλες σας τις ανάγκες στο σύχρονό μας ιατρείο, αλλά και κατ΄οίκον, ώστε να αποφύγετε την πολύωρη αναμονή και τον αφιλόξενο χώρο του νοσοκομείου ή του διαγνωστικού κέντρου για την εκτέλεση της εξέτασης. 

Η εμπειρία του ιατρού και η εξειδίκευσή του στον διαγνωστικό υπέρηχο αποτελεί εχέγγυο επιτυχούς διάγνωσης.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε για αξιολόγηση του περιστατικού σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Διαχείριση τραυμάτων & ελκών

Στην AKROCARE ασχολούμαστε με την ολιστική αντιμετώπιση του έλκους, προσδιορίζοντας την αιτία και κατ’ επέκταση το πλάνο θεραπείας, για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Έτσι, με πλειάδα εργαλείων καθαρισμού και επούλωσης, πετυχαίνουμε το βέλτιστο και ταχύτερο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες
Κατ΄ Οίκον

Η AKROCARE παρέχει ένα εύρος νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι. Έτσι ο κάθε ασθενής, υπό την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού, μπορεί να λαμβάνει νοσηλευτική φροντίδα από την ασφάλεια του σπιτιού του, αποφεύγοντας έτσι, τις μετακινήσεις, αλλά και τις ενδεχόμενες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.