Ποιοι είμαστε

AKROCARE

Η AKROCARE αποτελεί το μοναδικό σύγχρονο κέντρο φροντίδας τραυμάτων και ελκών που εφαρμόζει end-to-end υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Η αγγειοχειρουργική προσέγγιση, η νοσηλευτική θεραπεία, καθώς και η ενδεχόμενη χειρουργική αποκατάσταση γίνεται από μέλη της ομάδας μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση της φυσιολογίας του τραύματος και του έλκους με πρωτοποριακές μεθόδους που πρώτοι εισάγουμε στον Ελλαδικό χώρο.

Οι υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης παρέχονται με καινοτόμα προσέγγιση σε ένα φιλικό & σύγχρονο περιβάλλον. Επίσης, καλύπτουμε κατ’ οίκον τις ανάγκες σας σε όλη την Αττική.

Εξειδικευμένη Ομάδα

Η εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης παθήσεων κάτω άκρων, τραυμάτων και ελκών αναλαμβάνει μέσα από την συνεργατική ομαδική αξιολόγηση των περιστατικών να εξατομικεύσει την θεραπεία για τον ασθενή ο οποίος λαμβάνει την κατάλληλη τριπλή αξιολόγηση από τις ειδικότητες:

Η Ομάδα της AKROCARE αποτελείται από νοσηλευτές, αγγειοχειρουργούς και γενικούς χειρουργούς, εξειδικευμένους στα έλκη των κάτω άκρων, καθώς και σε όλα τα είδη τραυμάτων και ελκών ανεξαρτήτου τύπου παθολογίας.

Ως στόχο έχουμε την θεραπεία, την καθοδήγηση των ασθενών καθώς και την έγκαιρη πρόληψη των βλαβών που προκύπτουν από τις παθήσεις των κάτω άκρων.

Επίσης για τους ανθρώπους με δυσκολία μετακίνησης υπάρχει και η επιλογή της φροντίδας και Νοσηλείας Κατ’ Οίκον, η οποία έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας στον χώρο του κάθε ασθενούς.

Δείτε αναλυτικά για την ομάδα μας:

Γεώργιος Χατζηκοριός

Head of Wound Management

Ο Γεώργιος Χατζηκοριός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και κατοικεί στο Κερατσίνι. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Εργάστηκε ως νοσηλευτής σε ασθενοφόρο, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, στο Άσυλο Ανιάτων, και έκτοτε εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία θεραπείας χρονίων τραυμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Το 2019 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Μονάδες Εντατικής Θεραπείας & Επείγουσα Νοσηλευτική” της Ιατρικής σχολής Αθηνών.

Ολοκλήρωσε την διπλωματική του εργασία με Άριστα, και θέμα: “Παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση ελκών από πίεση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας”.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, ως Wound Manager, της Athens Diabetic Foot Team του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης Αγγειοχειρουργό Δρ. Θεοδόσιο Μπίσδα.

Αποτελεί μέλος διεθνών οργανισμών επούλωσης ελκών.

Dr. Νικόλαος Ιατρού, ΜD, MSc

Αγγειοχειρουργός | Αγγειολόγος

Dr. Ιωάννης Καλαϊτζής, MD, PhD

Γενικός Χειρουργός

Μαρία Κοφινά

Office Manager | Administration

H ολιστική προσέγγιση στην διαχείριση τραύματος από την AKROCARE δημιουργείται έπειτα από την καθημερινή ομαδική συνεργασία όλων των ειδικοτήτων, με ανάλυση όλων των εξατομικευμένων δεδομένων του κάθε ασθενή, από τις έμπειρες ομάδες ιατρικής και νοσηλευτικής διαχείρισης τραυμάτων και ελκών.

Η ορθή εκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης, η κατάλληλη αξιολόγηση της προτεινόμενης θεραπείας καθώς και η εξατομικευμένη διαχείριση αποτελούν τους πυλώνες επιτυχίας.